Att Spela på en mindre dator

Jag spelar på en macbook pro 13 altså har den en 13 tums skärm. Vissa kanske det tycker det är aldele för litet men det passar mig helt okej och att kunna sitta i soffan och spela guld värt för mig. tydligen värt 11000. Men det jag vill komma till är att när jag spelar sso så är altting så stort. Kartan är lika stor som på min gamla stionära dator Jag kan inte klicka på någon och få upp deras profil när jag kör ett race för att timern blockerar spelarens namn.
 
 
På bilden ser ni att kartan tar upp halva skärmen villket gör så att jag inte kan använda till exempel kordinater. Jag använder alldrig kartan på min laptop för jag ser inte vart jag rider.
 
Och den här medelande boxen som tar upp en fjärdedel av skärmen.
Jag vill ha tilbaka funktionen då an kunde ändra hur stort altting skulle vara. Det värkar som om dom tagit bort den funktionen eller har jag letat dålig? Eller har jag helt virrat bort mig och tänker på ett annat spel just nu men för några år sen kommer jag ihåg att jag lekte med dessa inställningar.
Och om ni undrar varför jag har mitt spel på engelska så är det för att på min dator går det inte att ändra till något annat språk än engelska. Vet inte om det är ett fel med mac eller vad det är men nu vet ni iallafall.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo