Lat Levlare

Jag har äntligen levlat färdigt mitt engelska fullblod Carrot Cake aka Klumpig. Fun fact: när jag hade hans man fri så var han jätte klumpig och fastnade i allting som gick att fastna i men när jag gjorde eller hehe hon som jobbar hos häst frisören gjorde knoppar på honom  blev han jätte duktig! för det är inte jag som är dålig nej nej.
Jag har köpte honom för några månader sedan och nu NU blev han level 15 typ 3 månader efter jag köpte honom
 
                         märkte precis att min muspekare är i vägen!!!! aja orkar inte logga in igen och ta en ny bild
Jag skulle nog kalla mig för en lat levlare. Det finns dom som gör alla tävlingar varje dag och har en level 15 häst på 5 dagar. Asså jag fattar inte hur ni gör det.. Ni är asgrymma!
För er andra som är lat levlare och gör typ 6 tävlingar eller mindre pär dag så ta det lungt du är inte ensam. För er som inte gillar att levla så tyvärr finns det inget att göra åt det, Förutom att inte köpa mer hästar men vem vill det? En varning bara GE ALLDRIG UT DITT LÖSENORD TILL NÅGON så att de ska levla dina hästar. Det kan gör vad som hälst på ditt konto. De kan sälja alla dina saker eller i värsta fall få dig bannad från sso. Jag har faktisit gjort detta mistaget en gång men jag litar på den här personen och inget har hänt än.
 
                         Är du en lat levlare eller en snabb levlare?
 





Sofia Eveningsmith

Jag har mina 'ryck' då jag typ levlar alla tävlingar varje dag och sen inte gör en enda tävling på några dagar

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo