Fiskning

Jag är såå nära level 19. Bara 30 xp -_- Så jag tänkte  " Jag gör lite ryktes uppdrag eftersom jag fortfarande inte är klar med vissa" Så kollade in på uppdrags fliken och vad ser jag där? jo Jag ser fiske uppdrag. Mitt huvud bara NEEEEEEEEEEEEEEj men jag ville så gärna gå upp i level 19 och hade inte så mycket xp kvar till nästa ryktes nivå så jag tvingade mig först till Moorland och tog uppdragen där.  Jag skulle gräva maskar och sen gå och fiska. Jag trodde det skulle vara jätte tråkigt men det var det inte, tills jag fick upp den här texten
 
                                               Det står "Bra försök! men fisken slet sig"
 
Sen kom den upp typ minst 5 gånger och jag blev så arg. Det stog en arg liten Zoe och fiskade i minst 10 minuter. Tillslut så fick jag upp alla 5 fiskar och red tillbaka till Moorland. Sen red en irreterad Zoe till Fiskebyn och börja fiska. Eftersom jag inte hittade någon fiske karta på engelska så red jag runt och letade.Ytligare 10 min gick och asså jag var så ireterad och ville bara skita i det. Sen äntligen så hittade jag rätt fiske ställe och det var som ett litet fiske party. Det var ungefär 4 personer som stog och fiska. Okej kanske inte party men i mina ögon såg det ut som det hehehe. Jag fiskade färdigt alla 5 fiskar och red jätte stolt tillbaka och tänkte nu blir jag klar med den här ryktes nivån! Jag lämnade in uppdraget och gissa vad som hände.
 
AHHHHHHHHHHHH 5 XP KVAR!!!!!! Okej nu får jag chilla lite men ni fattar ju hur sur jag blev. Får logga in imorgon och göra färdigt eller så får jag hoppas på uppdrag i updateringen imorgon x)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo