Vinter feeling

Jag har fått vinter feeling,både i verkliga livet och på sso för att det ligger snö där jag bor Irl. Vill typ skippa hela november och bara  komma till december, och i sso så betyder december SNÖÖÖÖÖÖÖÖ. Jag älskar snön i spelet, det ger som en mysig stämning när nästan alla rider runt i mysiga jackor och koftor. Jag är en sån person som tvingar alla att ha på sig långarmat i dinodalen och när det kommer snö till sso. Tycker att spelaren ser så kall ut i kortarmat när dom rider runt i snön :( haha nä men blir själv kall när jag ser andra spelare i kortarmat på vintern, är det bara jag?
Jag har desutom gjort om alla mina favvo outfitar så att dom blir vintriga, altså med vantar,mössor,långarmade koftor och alla sånna saker. Jag brökar även alltid ha benlindor på mina hästar under vintern för att ja det ser mysigare ut.
 
Nånting jag önskar från sso denna vinterna är nya jul uppdrag!! har för mig att det inte kommigt något nytt på ett tag eller så har jag bara dåligt minne. Jag vill ju såklart att de gamal uppdragen ska vara kvar eftersom jag har kvar ungefär 40 julfragrament från förra året. 
 
Längtar ni till julen på sso? 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo