Det var längesedan

Det har gått riktigt lång tid sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Närmare bästämt 13 månader sedan, och anledningen är att jag inte har tyckt sso har varigt lika kul. Min spelare är level 20 (nästan max level) och jag kännde att jag inte har något kvar i spelet att göra, men det har av någon anledning vänt nu och jag har börjat spela mer och mer på sistone så därför tänkte jag starta upp bloggen igen.
Att blogga kanske inte är lika populärt längre men jag tycker det är kul så varför inte köra på!
Så mitt liv på starstable just nu är ganska lungt. Jag är klubblös och befinner mig på servern fluffy unicorn. Ni som är på fluffy unicorn kanske trivs där men jag tycker personligen att servern är ganska tråkig, så jag kommer förmodligen byta server snart. Jag har inte så mycket uppdrag som måste göras.Förutom ryktes uppdrag som jag är lite för lat för att göra haha. 
Jag loggar in och försöker levla hästar ( lat levlare här ), skriver med olika människor, gör nya outfits eller bra är inne lixom.Ett helt normalt starstable liv helt enkelt!
Så från och med nu så är denna blogg officielt uppstartad och kommer bli uppdaterad ungefär 1-2 gånger i veckan eller bara när jag känner för det och har något intressant att skriva!
 
     Här får ni en blid på min favorit häst just nu Sunspark!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo