Onsdagsuppdatering 3/1-17 Nya Hästar!

Den första onsdagsuppdatering på året!
Denna vecka så fick vi 3 nya färger på hästar, 2 connemaror och 1 hannoveranare. Tyvärr fick ingen av dessa hästar flytta in i mitt hemstall den här gången. Här kommer lite om vad jag tycker om dem.
 
 Den här hannoveranaren är inte en av mina favoriter. Den ser lixom lite blå ut på magen och på de ljustaste delarna. Även om det bara skulle kunna vara vinkeln så gillar jag inte riktigt färgen. Den är lite för grå för mig och manen har samma färg som halsen som inte riktigt passar mig men det är ju såklart en smaksak.
Jag ger denna häst 5/10 poäng 
 
Detta är en av connemarorna. Den här hästen är riktigt söt. Prickarna är fint utspridda och skuggningen ser bra ut. Den har dessutom blå ögon vilket jag tycker är väldigt sött och helheten av hästen påminner mig jätte mycket om en busig ponny med glimten i ögat. Jag hade förmodligen köpt den om inte jag försöker spara starcoins och har redan alldeles för många hästar att levla färdigt
Jag ger denna häst 9/10 poäng
 
Den sista hästen är en connemara. Jag skrev en hel paragraph om varför jag inte tyckte om den här hästen men ju mer jag skrev destomer började jag gilla den. De blå ögonen, Den finoch gåtta färgen och det jag gillar mest av allt är huvudet. Det ser ut som om att hästern är äldre vilket jag tycker är otroligt bedårande.
Jag ger den här hästen 8/10 poäng
 
Den här veckan fortsätter Jul/nyårfirandet, hästmarknaden reser igen och kommer tillbaka nästa vecka.
Starstable har nu kommigt på finska också! Vi fick också roliga nyheter om starstable HQ, De ska flytta kontor!
Starstable har utvecklats så otroligt mycket de senaste åren och har gått från 9 anställda till över 100!
Grattis Startable!
 
                                                                                                                                  





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo